Sarah’s historie & resultater

Sarah’s historie & resultater

Før Sarah opdagede BodySculpt Ultra Slim, havde hun prøvet næsten alt for at opnå den krop, hun altid havde ønsket sig. Fra fitnesscentre til trendy diæter, intet gav de langvarige resultater, hun stræbte efter. Hun stødte på BodySculpt Ultra Slim ligesom dig, og besluttede at give den en chance - et valg, der ville forvandle hendes liv.

"Jeg var skeptisk i starten," indrømmer Sarah. "Men efterhånden som jeg fulgte e-bogens vejledning om kost og cardio sammen med BodySculpt Ultra Slim, begyndte jeg at se og mærke ændringer. Ikke kun i spejlet, men i min energi og selvtillid."

Sarahs engagement i guiden og hendes daglige brug af BodySculpt Ultra Slim gav hurtigt synlige resultater. Hun brugte maskinen 4-5 gange om ugen i 10-15 minutter, kombineret med de anbefalede øvelser og justerede sin kost som beskrevet i kostvejledningen. "E-bogen gjorde det nemt for mig at få styr på min kost, og holde mig motiveret til at lave body sculpting 4-5 gange hver uge. Det føltes ikke som en straf, men som en del af min daglige selvpleje," siger hun.

Efter 8 uger med konsekvent brug af BodySculpt Ultra Slim og e-bogens råd, havde Sarah ikke kun opnået sit mål om en tonet mave, men havde også opbygget en rutine, der fremmede generel sundhed og velvære. "Før/efter billederne taler for sig selv, men det er følelsen af styrke og glæde ved at se mig selv i spejlet, der virkelig har ændret mit liv," deler hun.


Produktet som er nævnt i artiklen:

BodySculpt Ultra Slim™

Normalpris 749 kr Udsalgspris549 kr
/

Vi har i samarbejde med landets dygtigste krop-eksperter udviklet en kraftfuld, håndholdt version af den maskine, som body sculpting klinikkerne anvender i dag.

Bodysculpt Ultra Slim benytter harmløs vibrationsteknologi, som trænger ind i vævet og permanent nedbryder kroppens fedtceller.

Tusindvis af danskere har allerede formet deres krop på blot 1-2 måneder.

Customer Reviews

Based on 42 reviews
81%
(34)
17%
(7)
2%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
M
Mia L.
Virker super

Er meget tilfreds med mit køb, maskinen virker som reklameret

Hej Mia,
Vi er glade for, at du er tilfreds!

Mvh, Camilla.

P
Pernille C.
Har kun positivt at sige

Lækkert design og hurtig levering

Det er vi glade for at høre Pernille.

Mvh, Camilla

S
Sofia M.
Bedre end forventet

Jeg troede faktisk ikke på det, men det virker, har dog ikke set vilde resultater på min krop endnu

Hej Sofia,
Tusind tak for, at du deler din mening. Vi er glade for, at du føler, at vores Bodysculpt Ultra Slim virker. Selvfølgelig tager det lidt tid, før du kan se synlige forbedringer, men det er ventetiden værd. Husk, at du altid kan få pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.

Mvh, Camilla.

F
Freja A.
Bodysculpt ultra slim er noget for sig

Har brugt maskinen i små 9 uger nu og ser tydelige resultater

Hej Freja,
Dejligt at se, at du er tilfreds!

Mvh, Camilla.

A
Anisha K.
Resultater på 4 måneder

Fik produktet hjem i august og må sige jeg er forelsket i mine resultater

Hej Anisha,
Dejligt at høre du er tilfreds med produktet!

Mvh, Camilla.

1-3 Dages Levering
Gratis Fragt idag

Garanterede Resultater
60 dage risikofrit

Dansk Virksomhed
Premium kvalitet